Wie zit er achter Graphixx?

De enthousiaste, vrolijke creatieveling genoemd op de homepage ben ik; Naomi de Olde.

Het creatieve mastermind achter Graphixx

De enthousiaste, vrolijke creatieveling genoemd op de homepage ben ik; Naomi de Olde. En zoals ik al eerder benoemde: Niets is mij te gek! Waar het ooit begon met logo’s ontwerpen en kleding bedrukken is het uit de hand gelopen tot keukens wrappen en het organiseren van evenementen, vakanties en bruiloften. Waar maar enkele creativiteit aan pas dient te komen; begint mijn brein te pruttelen.  

Als een vis in het water

Met mijn 25 jaar en zevven jaar ervaring in het ontwerp vak voel ik mij als een vis in het water. Ik ben op de hoogte van de laatste trends. Ik weet wat er in de wereld speelt en dit zijn elementen welke ik graag toepas in mijn werk. De laatste trends verwerkt in jouw bruidsdiner menukaart of een strak logo voor jouw nieuwe zaak. Iets waar je trots op bent en graag wil tonen. Dat is iets waar ik samen met jou voor wil zorgen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huisstijl, logo, interieurontwerp, auto- /motorbestickering en ontwerp, drukwerk, photoshopwerkzaamheden, kleding bedrukken, organisatie van vakanties, bruiloften en evenementen en nog veel meer!